FRAKT & ReturER

 

FRAKT & LEVERANS

LEVERANS

Din order kommer att expedieras inom 3 arbetsdagar från vårt lager i Torekov. 
Lägg därefter till transportörens leveranstid. Normalt har du dina varor inom 5 arbetsdagar inom Sverige. För resten av världen, kontakta oss för offert och leveranstid. Alla leveranser sker med PostNord, DHL eller UPS. 

Du får en mailavi eller en SMS-avi när paketet är klart att hämta på ditt närmaste uthämtningsställe. Vid hemleverans behöver du som regel vara tillgänglig vid leveranstillfället. Morning Dip erbjuder inte kompensation för sena leveranser. Leveranstider angivet ovan är enbart estimat.  

Vid ej uthämtat paket debiterar vi en avgift på 350 kr. 

BEKRÄFTELSE

När vi mottagit din beställning skickar vi dig snarast en bekräftelse per e-post med information om din beställning. Det är bra om du sparar orderbekräftelsen för att ha till hands vid eventuell kontakt med oss efter ditt köp.  

BETALNINGSALTERNATIV

I dagsläget erbjuder Morning Dip betalning via bank- och kreditkort. Vi accepterar för närvarande VISA, Mastercard och American Express. Extra avgifter kan tillkomma från kundens kreditkortföretag. När du betalar med kreditkort hanteras betalningen av vår betalningspartner Stripe för att garantera snabb och säker betalning.  

 

RETURER & BYTEN

Ångrar du köpet av din vara är du välkommen att sända tillbaka den till oss inom 14 dagar från att du mottagit varan. Varan skall skickas tillbaks oanvänd och med originalförpackning. 
Du får själv stå för frakten. Givetvis står vi för frakten om det är fel på varan. All information om returer finns i vår returform som kommer med ditt paket.  

Alla internationella köp samt köp på realisation är slutgiltiga.  

Om din vara blivit skadad i transporten till dig skall du omedelbart meddela oss.